PORKKANARIESKAT:
( 12kpl )
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh4NILvoseokIx3uH5yPt7LKDBhwEnli8m8ZXm7u7aMcDGfpY8eZdYCc_jfw5kH4rRPREPg1LatVtMWr3mulbY24k4BSDhV_4u0yMV0A6UI8N3km6GVB4-6hJ2PuwAdhBlowvKsuV9i_0Kr/s400/rieskat+003.jpg)
2,5 dl maitoa
0,5 pussia kuivahiivaa
3 dl porkkanasosetta (tai raastetta)
0,5 rkl sokeria
1 tl suolaa
0,5 dl öljyä
2 dl kaurahiutaleita
n.5 dl jauhoja
Lämmitä maito reilusti kädenlämpöiseksi. Lisää kuivahiiva, jonka jälkeen muut aineet ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina jauhotetulle pöydälle, jaa 12 osaan. Taputtele palat litteiksi rieskoiksi.
Nosta rieskat pellille. Anna kohota peitettynä lämpimässä paikassa puoli tuntia ja paista 225-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti