perjantaina

SÄHLÄÄMINEN KANNATTAA!

Tarjoan nyt todella kärähtäneen reseptin, joka ei mene mihinkään kategoriaan, jossa ei ole mitään järkeä, joka syntyi silkasta sähläämisestä.
Pieni pohjustus; Aloin tekeen kauralastuja, kiireessä unohdin leviämisvaran ja lopputulos oli yksi iso kauralastulevy. Damn. Huomasin parhaat päivänsä nähneen piimäpurkin jääkaapissa ja annoin palaa. Taivutin irtopohjavuoan pohjalle kauralevystä pohjan, tein piimästä, epämääräisistä mausteista ja kananmunista mömmön. Kaadoin tämän kaurapohjan päälle ja heitin uuniin. Odottelin puoli tuntia. Odottelin toisen puoli tuntia ja maistoin. Ja mitä paskaa? IHAN LOISTAVAA!! Screw the cookbooks, tästä lähtien vedän kaikki hommat hatusta :D
LEIPOMINEN MUKA KEMIAA -KAKKU:
(20cm irtopohjavuokaan, suurpiirteisillä mitoilla)

POHJA:
Kauralastuja :)

TÄYTE:
1dl sokeria
1,5rkl jauhoja
2 kananmunaa
1tl vaniljauutetta
kunnon rimpsaus MUSKOTTIPÄHKINÄÄ
1rkl juoksevaa margariinia
2,5dl piimää

Sähkövatkaimella vaan kunnolla sekasin, pohjan päälle ja 200-asteiseen uuniin puoleksi tunniksi. Ei sen kummempaa kemiaa!
Aion ehdottomasti duunaa homman uudestaan, mutta pohjan teen toisin :) Tää oli niinkun makeeta, muttei kuitenkaan makeeta. Puolimakeeta. Ei ehkä aamiaiskamaa, ellei oo kermahanuri kuten allekirjoittanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti