maanantaina

LIEGE WAFFLES

Hellin näillä poikaystävästään viiden yhteisen vuoden jälkeen eronnutta parasta ystävääni.
Skidist erilainen vohveliohje, jossa sokeria ei säästellä ja se rapisee mukavasti hampaiden välissä. 'Salaisuus' on siis raesokeri.
Verensokeri hujahti kattoon ja sydänsurut - mitkä sydänsurut? Täydellinen lohtuaamiainen murheenmurtamalle tytöntyllerölle. Ja muutenvaan tuuliajolla suhaavalle allekirjoittaneelle :) SUN ON PAKKO KOKEILLA NÄITÄ!



SOKERIVOHVELIT:
(10kpl kämmenenkokoisia)

2,4dl voisulaa
3 kananmunaa
0,8dl kädenlämpöistä maitoa
1tl vaniljauutetta
2tl kuivahiivaa
4,8dl jauhoja
2,4dl raesokeria

Sekoita keskenään voisula, munat, maito ja vanilja. Lisää kuivahiiva ja anna seistä about 15 minuuttia. Kaada tämä mömmö jauhojen sekaan, sekoita tasaiseksi ja jätä lepäileen lämpimään, vedottomaan paikkaan tunniksi. Taikinan tulis tässä ajassa jotakuinkin tuplaantua, mitä mulla ei kyllä jostain syystä tapahtunut, muttei se tuntunut haittaavan.
Vikana veivaa sekaan raesokeri, lämmitä vohvelirauta ja eikun paistelemaan.
Me syötiin valkosuklaakastikkeen ja mansikoiden kanssa, eikä aiota käydä vaa'alla puoleen vuoteen! Mutta nää on niin stydiä kamaa, että menee helpolla sellaisenaan hyvän kahvin kanssa!

(edit: sellasta vielä, että näiden käristämisen jälkeen varaudu siihen, että vohvelirauta on laitettava kunnon pesuun! Kuuma rasva ja sokeri you know..)

3 kommenttia:

  1. Kiitos reseptin jakamisesta. Tein näitä poikaystävälleni hänen synttäriaamunaan ja me molemmat tykättiin mielettömästi! Loput tarjosin kakkukahveilla myöhemmin ja olivat kylmänä kahvinkin kanssa todella hyviä ja rapeita.
    -Riina

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä ;)
    En ollut tätä huomannutkaan kun on vanhempi postaus.. pitäisi kai kahlata tämä blogi alusta asti läpi :D

    VastaaPoista
  3. My pleasure :)
    Kerro jos kokeilet näitä!

    VastaaPoista