keskiviikkona

SAVORY BREADCAKE

Tein taannoin FrenchToastCasserolea makeana, tälläkertaa suolaisena. Leipänä oli Artesaani valkosipuli-ciabatta - hurjan hyvä/ epäterveellinen/ suolainen/ juustoinen brunssiherkku!

FRENCH-TOAST-CASSEROLE GOES SAVORY:



1 Artesaani valkosipuli-ciabatta -leipä, kuutioituna
8dl maitoa
6 kananmunaa
50g parmesan-juustoa
100g emmental-juustoraastetta
1 sipuli, pienittynä
Aromisuolaa, valkosipulijauhetta (älä panttaa näitä!)

Simppeliä: Painele kuutioitu leipä vuokaan. Tasoittele päälle juustot ja sipulisilppu. Yhdistä maito, kananmunat ja mausteet, kaada koko komeuden päälle ja heitä 175-asteiseen uuniin tunniksi. Anna pahimmat kuumat jäähtyä ja rykäse kiduksiin lämpimänä.
Toimii niin aamiaisena, brunssilla, lounaalla salaatin kanssa, kuin yön pikkutunneilla hiprakassa. Toimii aina ja verisuonet huutaa hoosiannaa.
(Tämän voi -ja ehkä kannattaa- tehdä illalla valmiiksi. Eli kamat sekasin ja jääkaappiin ja sitten aamulla uuniin!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti