lauantaina

CREAM BISCUITS

Maanantaina alkoi koulu ja aamiaiset on olleet joko omena tai omena. Tai välillä omena.
Vihdoin viikonloppu ja saa istua kiireettä alas, etsiä netistä joku iisi resepti, jonka voi toteuttaa kaapista löytyvillä aineksilla ja tämä se on. Foodgazm! Ei oo tuoreen leivän voittanutta! Ohjeen nimi oli Cream Biscuits ja tekotapa vähän monimutkaisempi. Mä voisin nimetä nää ehkä jonkunasteen Skonsseiksi ja hitto, kun olis ollut vielä vaikka Parmesan-juustoa, olisin ehdottomasti lisännyt sekaan! Myös seesami-öljy oli oma lisäys, koska se nyt vaan on niin tuhannen hyvän makuista. Tekemiseen meni alusta loppuun reilu 20 minuuttia, ei huono.
Erittäin onnistunut lämmin ja tuore aamiainen!

KERMA-SKONSSIT:



4.8dl jauhoja
1rkl leivinjauhetta
1tl suolaa
(ripaus sokeria)
3.6dl kermaa
Reilusti voisulaa
(seesamiöljyä)

Yhdistä jauhot, mausteet ja kerma tiukaksi taikinaksi. Pyörittele n. 12 perus lihapullan kokoista palloa ja laita ne leivinpaperoidulle pellille. Painele ihan vähän litteämmiksi. Voitele pallerot voisulalla, ÄLÄKÄ SÄÄSTELE SEN VOIN KANSSA!(ja jos haluat, lirauta vielä jokaisen päälle muutamia tippoja seesamiöljyä.) Paista 220-asteisessa uunissa ~15 minuuttia.
Nautiskele ehdottomasti lämpimänä! Omat uppos voin, juuston ja tomaatin tuella ja hyvin upposikin :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti