Mmm, ohueen krapulaan lämmintä leipää voisilmällä ja vaahterasiirapilla. Ennen en innostunut lainkaan makean ja suolaisen miksaamisesta, mutta joissain jutuissa se vaan toimii. Kuten tässä! Kamera jäi viikonlopun riennoissa ystäväni luo, joten kuvaa en saanut omasta tuotoksesta, tarjoilen tämän reseptin siis lainakuvalla. What-a-sunday!
COTTAGE CHEESE CORNBREAD:
2.4dl polentaa
2.4dl jauhoja
2tl leivinjauhetta
0.5tl suolaa
2 kananmunaa
2,4dl piimää
1 purkki raejuustoa
0.5dl öljyä
2dl maissia
Sekoita polenta, jauhot, leivinjauhe ja suola yhdessä kulhossa ja toisessa sokeri, kananmunat, piimä, raejuusto ja öljy. Sitten yhdistät nämä ja kääntelet joukkoon maissit.
Kaada taikina voideltuun neliönmalliseen piirakkavuokaan.
Paista 180-asteisessa uunissa n.35 minuuttia.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti