Eli Polenta-Pinaatti-Parmesan-muffinssit!
Huomenna vietän ystäväni kanssa Brunssi-hetken puistossa ja KooÄsPeellä omalle kohdalle osui suolainen tuominen. Mokailin vähän ton pinaatin kanssa ja sitä tuli aivan tuhannesti liikaa! En tiedä johtuuko siitä vai mistä, mutta valitettavasti joudun toteen, ettei nämä kyllä pääse valjun makunsa ja kuivakkuuden takia mun muffinssien top-listalle. Ehkä jos puolittais ja tuhois voin ja juuston kanssa, vois toimia paremmin. Ei kuitenkaan pahoja lainkaan..
SAVORY-SATURDAY-STARTERS =
POLENTA-PINAATTI-PARMESAN-MUFFINSSIT, Por favore:
3dl Polentaa
3dl Jauhoja
2tl Leivinjauhetta
1tl Soodaa
1tl Suolaa
--YHDISTÄ NÄMÄ
2 Munaa
1dl Piimää
1,5dl maitoa
0,5dl Öljyä
4dl Tuoretta pinaattia
2dl Parmesan-raastetta
--YHDISTÄ NÄMÄ
--YHDISTÄ KUIVAT JA MÄRÄT MAHDOLLISIMMAN VÄHÄLLÄ VATKAAMISELLA.
JAA MUFFINSSIVUOKIIN JA PAISTA 175 ASTEESSA 30 MINUUTTIA.
Tällä ohjeella tulee 12 aivan törkeen kokoista muffinssia, ohjeen puolittamalla saa varmaan saman määrän järkevän kokoisia kavereita.
(Itse en saanut käsiini tuoretta pinaattia, joten käytin pakastettua. Uskon, että tuoreella lopputulos on parempi ja vähemmän vihreä!)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti