maanantaina

PA-PA-PANNARI!

Ahvenanmaan sellainen. Tein tätä ekaa kertaa, kun jääkaapin uumeniin oli jäänyt valmis riisipuuro ajalta ennen uunia ja ihastuin! Eikun enhän, RAKASTUIN! Just sopivaa otettavaksi mukaan rantaan mansikoiden ja kermavaahtotörpön kanssa. Mm, mikä brunssi.

AHVENANMAAN PANNUKAKKU:
(pellillinen)



5dl Riisipuuroa
4 Kananmunaa
7dl Maitoa
3,5dl Jauhoja
1dl Sokeria
1rkl Vaniljasokeria
(2tl Kaardemummaa tai kanelia, jos dikkaat)
1tl Suolaa
1dl Juoksevaa voita

Vispilöi näistä taikina ja kaada leivinpaperilla vuoratulle uunipellille.
Heitä 200-asteiseen uuniin 40 minuutiksi.
Ja ne härpäkkeet päälle ja kahvin kanssa paras!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti