keskiviikkona

DOMINO-CUP(cheese)CAKES.



Oreo-Cupcakes. Sillä nimellä oon nää jostain englantilaiselta leivontasivulta kirjoittanut itelleni ylös. Alkuperäisestä ohjeesta poiketen lisäsin vielä yhden uhkaavasti mustuvan banaanin joukkoon ja okei, en tiedä miltä nää maistuis ilman, mutta IMO bansku sopi mukaan kuin isä äidille.
Testatkaa!! Superhyviä, helppoja ja hauska välimuoto muffinsseille/juustokakulle.

'DOMINO-CUPCAKES' (12kpl)



12 Dominokeksiä kokonaisena + 4 karkeasti rouhittuna
400g Maustamatonta tuorejuustoa
150g Ranskankermaa
2 Kananmunaa
1.5dl Sokeria
1rkl Vaniljauutetta
(1 kypsä, muussattu banaani)

Laita jokaisen muffinssivuoan pohjalle yks kokonainen dominokeksi.
Vispaa sähkövatkaimella tuorejuusto pehmeäksi, lisää ranskankerma, sokeri, vanilja (ja halutessasi banaani. ps. HALUA!) ja anna sekoittua kunnolla. Sitten lisää kananmunat yksitellen niin, että ne sekoittuu kanssa kunnolla mukaan. Sitten vielä rouhitut dominot sekaan vaikka nuolijan avulla (joka on muuten yks kätevimmistä keitiövälineistä, jonka omistan!) ja täyte tasaisesti muffinssivuokiin.
Paista 150-asteisessa uunissa n.25 minuuttia. Älä odota mitään ruskistumista tai kohoilua, näin ei tule käymään eikä ole tarkoituskaan.
Anna jäähtyä kunnolla huoneenlämmössä, jonka jälkeen siirrä jääkaappiin vähintään neljäksi tunniksi. Eli toisin sanoen, jos ja kun haluat nauttia näitä aamulla kahvin kanssa, duunaa ne illalla valmiiksi! Oih ja voih.

5 kommenttia:

  1. Mielettömän hauska idea, menee ehdottomasti kokeiluun!

    VastaaPoista
  2. Onnistuukos nuo ihan paperisiin muffinssivuokiin vai kannattaako tehdä ihan muffinssipellillä? :) Ihanan näköisiä kyllä!

    VastaaPoista
  3. Hmm, empä tiedä. Itse mulla oli sekä/että, eli paperiset vuoat vielä pellin lisäksi. Ne amerikan muffinssivuoat on aika napakoita, niissä saattaisi onnistua, mutta en uskalla luvata, koska en ole kokeillut. Jos niitä laittaisi vaikka kaksi päällekkäin varmuuden vuoksi..?
    Pahoittelen, etten voi antaa kunnon vastausta.

    VastaaPoista
  4. Siis oikeastiko reseptissä ei ole jauhoja lainkaan. Onko unohtunut vai näinkö tosiaan? Poikani varmasti rakastaisi näitä ja ajattelin hänet yllättää mutta halusin vielä tarkentaa tämän jauhoasian.

    VastaaPoista
  5. Jees, ei jauhoja! Kun nää on niinkun juustokakku, mutta muffinssin vaatteissa. Voi yllätä, ihan varmana tykkää, kun ei näistä voi olla tykkäämättä :)

    VastaaPoista