maanantaina

Chokolicious morning.

Ihana ystäväni tarjosi apuaan viimepäivinä velloneeseen alakulooni:
Rasia maailman ihanimpia Lindtin suklaita, Uuuu mama! Alakulo lähes karkotettu:)Kaakaomassa sisältää flavonoideja, jotka toimivat antioksidantteina. Antioksidantit suojaavat kehoa vapailta radikaaleilta. Flavonoidit auttavat palauttamaan tiettyjä kehon hormoneja tasapainoon.
Flavonoidit alentavat hapettuneen eli ns. pahan LDL-kolesterolin esiintymistä. Tätä nimenomaista hapettunutta LDL-kolesterolia pidetään nykyään yleisesti sydän- ja verisuonitautien merkittävänä riskitekijänä. Kaakaomassa sisältää antioksidanttien lisäksi kuparia, tryptofaania (mielialaa kohottava ainesosa) sekä magnesiumia.
Coronellin yliopistossa tehdyissä tutkimuksissa havaittiin, että kaakaojauheessa on kaksi kertaa enemmän antioksidantteja kuin punaviinissä ja jopa kolme kertaa enemmän kuin on vihreässä teessä. Suklaa sisältää myös polyfenoleita. Polyfenolit lisäävät solujen typpioksidituotantoa ja tukevat näin suklaan vaikutuksia seksuaalielämään.
Suklaa sisältää myös runsaasti magnesiumia, tutkimusten mukaan kyseinen mineraali vähentää hermostuneisuutta 89 prosentilla naisista, 96 prosenttia saa helpotusta rintojen arkuuteen ja 95 prosenttia havaitsee painon pysyvän paremmin kurissa. Magnesium on polyfenolien tapaan hyvä myös sydämelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti