Baileys-Juustokakku!

Pohja:
50 g voita
12 digestive-keksiä
Sulata voi ja sekoita siihen murskattujen keksien murut. Painele seos voideltuun irtopohjavuokaan ja luovuta vuoka jääkaappiin.
Täyte:
1 dl baileysia
500 g mascarponea
2 dl kuohukermaa, pehmeäksi vaahdotettuna
160 g tomusokeria
1 vaniljatangon siemenet
3-4 liivatelehteä (laitoin kolme, mutta täyte jäi aika löysäksi)
Liota liivatteita kylmässä vedessä kymmenisen minuuttia, minkä jälkeen liuota ne kuumaan baileysiin. Hämmennä jäähtynyt liivateliemi muihin aineisiin, minkä jälkeen kumoa baileys-mömmö digestive-pohjan päälle. Hyydytellään jääkaapissa jokunen tunti ja nautitaan.
Siis ei herraisä, en tiedä kuka tän on kehittänyt, mutta olen Hänelle elämäni velkaa.
Jos kärsit siis mieskadosta, tee tämä kakku, ITSELLESI!

Kiitos, kun jaoit reseptin. Ystäväni rakastaa minua taas vähän lisää :)
VastaaPoista