sunnuntaina

Mmm.. Mysliä+Mustikoita Muffinsseissa!

Takuuvarma aamunaloitus, trust me n' do it!


(mi scusi for the bad, baaaad pic!)

MYSLI-MUSTIKKA-MUFFINIT:
(Serves 6)

2 dl vehnäjauhoja
1 dl mysliä (+vähän pinnalle)
1 tl soodaa
0,5 tl suolaa
1 muna
3 rkl rypsiöljyä
2,5 dl piimää
1 dl (reilu) mustikoita(+pari pintaan)

Sotke keskenään kuivat aineet ja toisessa kulhossa loput, mustikoita lukuunottamatta. Kaada kosteat jutut kuiviin ja sekoita taikina nopeasti tasaiseksi. Sitten vielä kääntelet varovasti mustikat mukaan ja täytät muffinivuoat. (itse suosin niitä isoja Amerikan muffinssivuokia) Ripottele pinnalle vähän mysliä ja muutama mustikka, puske vuoka uuniin ja paista 200-asteessa 15-20 min, tai kunnes muffinit ovat kullankeltaisia.
Malta jäähdyttää hetki, jotta rakkaat irtoavat kivasti vuoista ja täytä vatsasi. Oih.

2 kommenttia:

  1. Tein 2 kertaisena taikinan ja laitoin jugurttia ja tavalisiin muffinssivuokiin, pursusivat yli. Varmaan pitää olla vahvemmat vuoat ja varmaan soodaakin voi laittaa vähän vähemmän?

    VastaaPoista
  2. Hmm.. Käytitkö isoja vuokia? Itse tein näitä niihin Amerikan muffinssivuokiin, jotka on siis tavallisia isompia.. Eikä tietenkään kannata täyttää vuokia pintaan asti. Harmi, ettet tälläkertaa onnistunut, mutta sellasta toi leivonta on. Terveisin tuhansia kertoja epäonnistunut :)

    VastaaPoista