Puoli vuotta reissussa olleet ystäväni tuli tänään aamulla suoraan lentokentältä aamiaispöytään. Näin me mentiin.
Pitkään to do -listalla ollut smetanamunakas.
6rkl smetanaa
1rkl ruohosipulia
2 kananmunaa
2rkl voita
2rkl cheddarjuustoa raasteena
suolaa ja pippuria
Erottele kananmunista keltuaiset ja valkuaiset. Vispaa valkuaiset pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita keltuaisiin 2rkl smetanaa, ripaus suolaa ja pippuria. Lisää valkuaiset keltuaisiin ihan silleen kevyesti käännellen.
Sulata voi paistinpannussa, lisää eguseos ja paista miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia.
Sillä aikaa yhdistä loput smetanat ruohosipulisilpun kanssa. Kun munakas on valmis kippaa pinnalle smeatanajuttu, taita puoliksi ja anna kypsyä vielä hetken.
Kumoa lautaselle ja raasta pintaan cheddaria.
Pitkään paahdettuja parmesan-tomaatteja.
Puolita kirsikkatomaatit. Lorottele päälle oliiviöljyä, mausta suolalla, pippurilla ja parmesan-juustolla. Paahda 150℃ uunissa jotakuinkin tunti. Hyvää smetanamunakkaan kanssa.
Pitkään haudutettua ruispuuroa.
(Oli myös mustikoita ja raejuustoa.)
Pitkään odotettuja vadelmia (ja viinirypäleitä)
Kaiken tän kruunas vielä Sami Tallbergin Deluxe-pannari, mutta siitä vähän myöhemmin..
MUKAVAA PÄÄSIÄISTÄ JA MUISTAKAA: If you don't sin, Jesus died for nothing :D
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti