keskiviikkona

MUNIA CROISSANTPESÄSSÄ

Harjoittelen syömään vuohenjuustoa! Näissä se on piilotettu croissant-taikinan päälle, mausteiden, ruohosipulin ja kananmunan alle! Treeni meni sen verran hyvin, että lisää vuohenjuustojuttuja on varmaan luvassa pian.

“It may be hard for an egg to turn into a bird: it would be a jolly sight harder for it to learn to fly while remaining an egg. We are like eggs at present. And you cannot go on indefinitely being just an ordinary, decent egg. We must be hatched or go bad.”



1prk Croissant-taikinaa
Vuohenjuustoa ohuina siivuina
Ruohosipulia pienittynä
suolaa, mustapippuria
6 kananmunaa

Laita uuni lämpeämään 175℃. Voitele muffinssivuoat (6kpl) ja tasaa croissant-taikina kuuteen osaan.
Painele taikinapalat vuokien pohjalle ja reunoille.
Veistele jokaiseen kuppiin palat vuohenjuustoa, silppua päälle ruohosipulia ja rimpsauta mausteet. Vikaks riko vielä 1 kananmuna jokaiseen kuppiin ja kypsennä uunissa about 20 minuuttia (tai kunnes valkuaiset on kunnolla hyytyneet). Anna pikkasen jäähtyä ja loput sä tiedät.

2 kommenttia:

  1. Mä en kestä tätä sun kekseliäisyyttä!!

    VastaaPoista
  2. :) Hihii, parhaiten kestät kun tyyppaat itekkin!

    VastaaPoista