..Sille miten sä egusi kypsennät.
SÄMPYLÄN SISÄLLÄ VUOHENJUUSTON JA TOMAATIN KANSSA:
Eli sämpylän sisus kaivetaan ulos. 'Seinämät' voidellaan öljyllä. Veistellään vuohenjuustosta ja tomaatista viipaleet pohjalle, maustetaan suolalla ja pippurilla. Rikotaan kananmuna pintaan ja paistetaan uunissa 175° sen aikaa, että valkuainen kypsyy. Vähän lisää suolaa ja pippuria pintaan ja ääntä kohti, Ooooooh.
TOMAATIN SISÄLLÄ BASILIKAN JA MOZZARELLAN KANSSA:
Tomaatti teurastetaan samoin, kuin sämpylä, eli sisukset ulos. Annetaan hetki kuivua talouspaperin päällä väärinpäin. Pohjalle pala mozzarellaa, muutama basilikan lehti, suolaa ja pippuria ja kananmuna kruunuksi. Jälleen uuniin 175° ja sen aikaa, että valkuainen hyytyy. (Kelloa en näissä hommissa useinkaan muista katsella..) Taas pippurit pintaan ja haarukka heilumaan!
Ihania! Lisää tälläsiä!
VastaaPoistaT. Eveliina