keskiviikkona

RIISI-ARTISOKKA PIIRAS

Lämpimästi suositellen!!
Mä käytin valmiiksi maustettua korppujauhoa, kun sitä oli kaapissa ja maku oli vallan mainio! Jos käytät ihan basic korppujauhoja, kantsii ehkä rimpsauttaa vähän mustapippuria tai jotain lempparimaustetta pintaan. Tai mistä mä tiedän..

RIISI-ARTISOKKA PIIRAS:



4 kananmunaa
pieni ripaus suolaa, isompi ripaus valkopippuria
2,4dl keitettyä (basmati) riisiä
1 tlk artisokan sydämiä
2,4dl parmesanraastetta
1dl (maustettua) korppujauhoa
1,5rkl voisulaa

Laita uuni lämpeämään 150 asteeseen.
Riko egut kulhoon, lisää suola ja valkopippuri. Pieni artisokan sydämiä pikkasen ja lisää ne kananmuniin yhdessä parmesanin kanssa. Kaada voideltuun 20X20cm vuokaan.
Yhdistä korppujauho ja voi ja ripottele muruseos vuoan pintaan.
Kypsennä about 45 minuuttia, syö lämpimänä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti