perjantaina

FRITTATA-FRIDAY

Ai miten niin oon koukussa cheddariin ja hassaan kaikki (vähät) rahani siihen nykyään??
Jos jollain on joku maailman mullistava cheddar-ohje, pyydän mitä pikimmiten kertomaan siitä tänne!

Parsakaali Cheddar Frittata with karamellisoitu shalottisipuli




4 egua
3 egun valkuaista
0,4dl maitoa
suolaa
pippuria
paprikajauhetta
n. 75g cheddaria raastettuna
1rkl voita
1 iso shalottisipuli ohuina renkaina
n. 3dl (höyrytettyä) parsakaalia

Paa uuni kuumenemaan 175 asteeseen.
Sekoita yhteen kananmunat, valkuaiset, maito ja mausteet. Sitten vielä juustoraaste ja jätä odotteleen.
Kuumenna voi uuninkestävässä paistinpannussa ja ruskista siinä sipulirenkaita, kunnes ne karamellisoituu. (n.8min.) Lisää parsakaalit ja jatka ruskistamista vielä hetki.
Kaada kananmunajuttu sipuliparsakaalijutun päälle ja paa kypsentymään uuniin, n. 10 minuutiksi tai vähän reilu. Yksinkertaisemmin- kypsennä kypsäksi.
Aterioi lämpimänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti