sunnuntaina

JUUSTOPANNARIT

There. Are. No. Words.
Ekaa kertaa loppui jopa brunssilla kesken! Kuva on a i v a n kamala, mutta oli pakko laittaa kun se näyttää siltä kun tolla läjällä olis korvakoru, suu hymyssä ja kieli pitkällä!

JUUSTOPANNARIT:



4 kananmunaa
2.4dl ranskankermaa
2dl raejuustoa
0.5dl cheddarjuustoa raastettuna
1rkl sokeria
2dl jauhoja
1tl leivinjauhetta
hujaus suolaa

Erottele kananmunat, vispaa kevyesti keltuaiset.
Toisessa kulhossa vispaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
Yhdistä keltuaisiin vispaten ranskankerma, juustot, sokeri, jauhot, leivinjauhe, suola ja 1/3 valkuaisvaahdosta. Vaihda vispilä nuolijaan ja kääntele varovasti sekaan loput valkuaiset.
Paista pannareiks.

Judging table:

"INMEROJABLE!! Eli täydellisiä. Skidisti viileenä ja voinapilla! Pieksi sokerisiskonsa lähes mennen tullen, jos nyt suolaa ja sokeria voi edes keskenään sinäänsä verrata."

"Johannan parhaat tällähetkellä. Ehdottomasti guacamolen kanssa!"

"Sikahyviä, mutta sokerihiiri kun oon, ei yllä top kolmoseen :) Mutta suolasten kategoriassa ehdottomasti ykkösenä.."

"Nää oli niin ihanan ilmavia, että oikeen pihisi suussa :) ja aito Englantilainen cheddar on niin ihanaa, että minä suosittelen sellasenaan tai sitten voinapilla!"

4 kommenttia:

  1. Toivon, että näen näistä unia :)
    Terveisin toka ranskalainen viiva!

    VastaaPoista
  2. Haha, näitkö?
    Se olis sitten ens viikonloppuna taas uudet kujeet, eikö?

    VastaaPoista
  3. Nämä oli tosi hyviä pannukakkuja. Paistaminen on tosin hivenen haastavaa. Meinaavat jäädä raaoiksi keskeltä ja palaa muuten.

    VastaaPoista
  4. Eini, joo totta! Olisin voinut olla järkevä ja muistuttaa ohjeessa, että nää kannattaa paistaa miedolla lämmöllä ja kärsivällisesti.
    Mutta kiva, että tykkäsit ja kiva, että kerroit! :)

    VastaaPoista