keskiviikkona

NUTELLA KUPPIKAKKU

Mun ystävät tietää, että mä hoivaan niitä sydänsurujen velloessa itsetehdyillä kekseillä ja kylmällä maidolla. Yleensä mä aina tiedän, jos joku on saanut siipeensä ja tiedän varautua, mutta tänään mä löysin oveni takaa murtuneen yllätysvieraan eikä keksejä ollut. No. Tehdään parissa minuutissa suklaakakkua mikrossa keksien korvikkeeksi, JOO TEHDÄÄN!
(En oo koskaan leiponut mikrossa mitään, koska oon luullut lopputuloksen olevan kumia, mutta voi kuola miten kuohkeeta ja ihanaa tavaraa me saatiin!!)

NUTELLA MUG CAKE:
4rkl jauhoa
0,5tl leivinjauhetta
4rkl sokeria
1 kananmuna
3rkl kaakaojauhetta
3rkl nutellaa
3rkl maitoa
3rkl voisulaa/ öljyä

Vispaa kaikki sekasin I S O S S A mikronkestävässä kahvikupissa ja lusikoi siitäkin vielä puolet pois toiseen I S O O N mikronkestävään kuppiin. Kypsennä mikrossa täydellä teholla about 90 sekunttia (riippuen mikrosi tehoista). Tilannetta kannattaa seurata tarkkaan ja päästellä höyryjä ulos välillä, jos näyttää että alkais tulivuori purkaantuun!
Anna jäähtyä pieni hetki ja kuorruta kermavaahdolla/ jätskillä/ vaniljakastikkeella - millä ikinä!

Käytä todellakin isoja kuppeja tai jos et sellasia omista, niin jaa taikina useampaan pieneen kuppiin. Kohoamisvaraa tulee jättää yli puolet kupin korkeudesta tai käy helposti näin:Saatiin siis kyynelien keskelle myös naurua!!

6 kommenttia:

 1. käytiksä voita vai öljyä? ku ite tein joskus öljyllä ja maistu ihan kumiselta :<

  VastaaPoista
 2. Käytin juoksevaa oivariinia, jos oikein muistan. Voihan voi, joka tekee kaikesta parempaa!

  VastaaPoista
 3. Vihdoin uskalsin kokeilla mukikakkua! En vaan osaa päättää oliko se hyvä, huono vai hyvin huono ratkaisu... Kakusta tuli maukasta herkkua! Korvasin Nutellan rouhitulla suklaalla ja valmiin satsin päälle töräytin kermavaahtoa. NAM! Ainoo vaan, että tätä oli liian helppoa tehdä. Mitenhän mahtaa käydä dieetin...

  VastaaPoista
 4. Haha, mut fuck the fitness, feel the fatness! Oon itsekkin kokeillut jo about sataa veriaatiota munchiessien iskiessä ja nutellan sijasta toimii myös mm. maapähkinävoi!!

  VastaaPoista
 5. Näyttää iiiiihanalta ::33 Voisi joskus itsekkin testata... :)

  VastaaPoista