keskiviikkona

POP-OVER'S!!

P A L L O T (lukee mun nuhruisessa ruutuvihon kulmassa, joka löytyi sohvan alta tänä aamuna kun oli pakko tarkistaa sieltä pölytilanne. Miten niin en tykkää imuroida??). Anyways - mitä ne on, milloin oon ohjeen ottanut ylös ja mistä - en tiedä, mutta ajattelin kokeilla, kun ylimääräistä virtaa ja intoa jostain syystä totisesti löytyi. Kun pelti oli muhinut uunissa 15 minuuttia, tajusin että näähän on popover'seja!

POPOVER'S:
(9kpl)2 kananmunaa
1C täysmaitoa
1C jauhoja
1/2tl suolaa
öljyä

Vispaa munat ja maito sekasin. yhdistä suola jauhoihin, ripottele maitomömmöön ja kääntele sekasin, mutta älä yli-vispaa. Peitä ja jätä lepäileen.
Tällä aikaa laita uuni lämpeemään 225 asteeseen. Voitele yhdeksän muffinssipellin koloa öljyllä. Laita pelti uuniin sen lämpiämisen ajaksi.
Kun puoli tuntia on mennyt, ota pelti uunista ja mahdollisimman nopeesti jaa taikina tasaisesti koloihin ja heitä koko homma takasin uuniin 20 minuutiksi. Tän jälkeen tiputa lämpö 170 asteeseen ja jatka paistamista vielä n. 15 minuuttia, kunnes tuotokset on kauniin ruskeita. Älä avaa uunin luukkua missään vaiheessa paistamisen aikana! Anna jäätyä muutaman minuutin ennen tarjoilua.

Aineet löytyy aina jääkaapista ja lämmintä, tuoretta pullamössökamaa heti aamusta, ohhoh. En vastusta.


mmm, voita ja goudaa, mmm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti