lauantaina

MUNIA JOGURTTIHAUTEESSA

Niitä vois siis hautoa vähän kaikkialla.

MUNIA PARTAÄIJÄSSÄ:
( kaksin kappalein )



250g partaäijää
2 valkosipulinkynttä
pikkasen sipulia
1 rkl parmesanraastetta
pakastepinaattia sulatettuna about 2rkl/ kippo
suolaa, pippuria
tomaattia

Uuni 175.
Sipulit ihan pieneksi silpuksi, valkosipuli murskaks ja molemmat jogurtin sekaan. Samoin mausteet ja parmesan.
Pinaatin jaat kahteen voideltuun uunikippoon, päälle jogurtti. Sitten lusikalla teet sellasen kolon siihen jogurtin pintaan ja rikot siihen kananmunan. Se levii sillai kivasti, että keltuainen menee koloon ja valkuainen jää tasasesti vähän kaikkialle.
Sitten vielä pilkottua sipulia sinne tänne, muttei keltuaisen päälle ja uuniin n. 15 minuuttia tai kunnes valkuainen on kypsä.

2 kommenttia:

  1. Huomenta ja kiitos ku olet vaihtanu blogipohjan värit vähän lukijaystävällisemmiks! Lukeminen helpottu huomattavasti:)

    VastaaPoista
  2. Mainiota! Tää on pitänyt tehdä jo pitkään - musta tosiaan oli vähän suttunen ja hankala. Hyvä, jos miellyttää :)

    VastaaPoista