torstaina

LEIPÄÄ JA TOMAATTIA

Allekirjoittanut tosiaan ei vaan enää onnistu missään, niin se sitten vaan vetelee yksinkertaisuuksilla ja sit toteaa, että se kuitenkin toimii aina parhaiten. Se yksinkertaisuus. Siis makunsa puolesta. Ja sit kun muka-hifistelee esillepanossa niin kaikki on kivasti.

LEIPÄ-TOMAATTI-PAISTOS (& FETA-EGU-RULLA) :
( kahdelle )1 pihvitomaatti
2 palaa paahtoleipää
1 valkosipulinkynsi
suolaa, pippuria, ihan minist sokeria
basilikaa
oliiviöljyä
1 rkl Grana Padano juustoraastetta

Paa uuni lämpeämään 175 asteeseen.
Kuutioi paahtoleipä ja paahda kuumalla pannulla oliiviöljyssä rapeeks. Sillä aikaa kuutioi myös tomaatti, murskaa valkosipulinkynsi ja pyörittele ne jossain kupissa sekasin suolan, pippurin ja sokerin kanssa. Kun leipäkuutiot alkaa oleen sopivan tummia, kippaa tomaattijuttu sekaan ja pyörittele sekasin, anna muhia siinä about 5 minuuttia. Lisää basilika -mieluiten tuore, multa unohtui kauppaan, joten oli pakko tyytyä tyhmään kuivattuun- ja sitten jaa koko pannun sisältö kahteen uuninkestävään annosvuokaan. Rimpsi pintaan juustoraaste, mutta jätä pikkasen vielä jälkikäteen lisättäväks.
Uuniin, puoli tuntia, ulos, loput juustoraasteet päälle ja se olis siinä.
Tosiaan hyvin simppeliä, mutta ihan tosi hyvää.
Lisäks oli siis myös hyvin yksinkertainen paistettu muikkelismuna fetajuustolla, suolalla maustettuna ja rullaks pyöritettynä. ( yhdelle, eli kahdesta kananmunasta kahdelle )

Terkut aamiaisvieraalle!
( Se pyys reseptiä, vaikkei tätä ehkä sellaseks voi kutsua edes )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti