keskiviikkona

FRITTEREIT.

Mun ja vuohenjuuston välisellä rakkaudella ei totisesti oo enää rajoja!
Ihana lämmin brunssi.

KESÄKURPITSA&VUOHENJUUSTO FRITTERIT:
(12 kpl)



300g kesäkurpitsaa +
suolaa itketykseen
1 pieni punasipuli
1 valkosipulinkynsi
2 kananmunaa
100g vuohenjuustoa
5rkl jauhoja
Suolaa ja pippuria

Raasta kesäkurpitsat lävikköön, rimpsauta päälle suoleaa ja anna itkeskellä 20-30 minuuttia.
Silppua punasipuli pieneksi. Murustele vuohenjuusto.
Sekoita kaikki ainekset yhteen ja paista (avocado)öljyssä pieniä pihvejä.

Omani söin valkosipulilla ja limemehulla maustetulla ranskankermalla. Slurpslicious!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti