TOSCANAN TOMAATTIKEITTO:
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
öljyä kuullottamiseen
2 purkkia tomaattimurskaa
0,8 L kasvislientä
vajaa 1rkl fariinisokeria
suolaa, mustapippuria, persiljaa, oreganoa, rosmariinia
2 dl kuohukermaa
Silppua kattilaan sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä. Lisää tomaattimurska, kasvisliemi ja mausteet ja keitä miedolla lämmöllä niin kauan kun jaksat. Puoli tuntia riittää, pidempi aika ei lainkaan haittaa. Soseuta, lisää mausteet ja kerma ja kuumenna kiehuvaksi. Lisäksi paahdettua vaaleeta leipää ja ääntä kohden!
En laita mitn tarkkoja mittoja mausteille, koska kaikilla on omat mieltymyksensä. Parhaaseen lopputulokseen pääsee maistelemalla.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti