tiistaina

BRUNSSILLA MUNIA.

Kuten mainitsin edellisessä, oon täysin hurahtanut kananmuniin. Oon tyypannut uunissa, pannulla, mikrossa. Eri täytteillä, eri juustoilla, eri mausteilla. Keittänyt, paistanut, viskonut ja paiskonut. KAIKKI TOIMII! Ja mikä parasta, kanamuna on aika kiva proteiinin lähde!
Tässä iisibiisi yhdenhengen munakas, joka tulee nopeesti ja näppärästi uunissa.

PINAATTITORTIJJJA:



4 kuutiota pakastepinaattia (sulata)
puolikas pieni sipuli (kuutioi)
1 iso pullea valkosipulin kynsi (muhjaa)
2 muikkelimunaa (vapaita ja onnellisia mielellään) :)
1 iso rkl raejuustoa
suolaa, mustapippuria
(1rkl jauhoja, jos 'kuivempi' munakas on mieluisampi - suosittelen)

Kaikki haarukalla sekasin, uunin kestävään pikkuvuokaan ja 175-asteiseen uuniin about 20 minuutiksi. (varmistuaksesi kypsyydestä, töki keskustaa pikkusen haarukalla!) Kylkeen tomaatti-sipuli-salaattia ja namnambrunssi on valmis nautittavaksi.
Tuplaa, triplaa, nelinkertaista ohjetta tarpeen mukaan. Pelaa loistavasti niin aamiaisena, brunssilla kuin tapas-herkkuna, niin kylmänä kuin lämpimänäkin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti