perjantaina

KOKKELIKRANSSI

Joo mä tiedän - nimi - älytön!

Meillä oli kokoontumisajot mun luona aamulla. Laadittiin timantinkovaa flow-aikataulua, tankattiin vatsat ja hitto, jollei tän läskikranssin antamalla energiamäärällä tanssita Suvilahtea tainnuksiin, niin on ihme!! On juustoa niimmaambirust, kananmunia samoin ja croissant-taikinaa! Voihan rasva.

KOKKELIKRANSSI:





1 pkt croissant-taikinaa
5 kananmunaa
150 g juustoraastetta (valkoinen cheddar, yum!!)
1 tomaatti
puolikas sipuli
1 muhjattu valkosipulin kynsi
mustapippuria ja suolaa



Laita uuni lämpeämään 180 asteeseen.
Pilko ja ruskista sipuleita pannulla ja lisää kohta egut ja sen jälkeen kohta pilkottu tomaatti. Tee siis munakokkeli (MÄ VIHAAN TOTA SANAA!!!). Mausta suolalla ja pippurilla. Paa sivuun.
Avaa croissant-purkki, erottele ne kolmiot ja paa ne leivinpaperin päälle tähden muotoon, niin että siihen keskelle jää aukko. Levitä siihen niinkun keskiympyrään, eli sen aukon ulkopuolelle 1/3 juustoraasteesta, sen päälle kökkeli, sen päälle taas 1/3 juustoraasteesta ja nyt sen pitäis näyttää about tältä:



Sitten käännä ne sakarat keskelle ja paa pinnalle vielä loput juustoraasteesta ja nyt se näyttää tältä:



Paista uunissa about 15 minuuttia, tai kunnes taikina on kypsä ja kauniin ruskea, eli se näyttäis tosiaan vähänniinkun tältä:



Syö ehdottomasti lämpimänä. Ei juma. There are no words :D

4 kommenttia:

  1. Ei juma, ei todellakaan löydy sanoja. Mun on tehtävä tota heti huomenna aamupalaks.

    VastaaPoista
  2. JOO HEI TEE!! Siis mä tässä just mietin, että kävisinkö vielä kaupan kautta hakeen uuden purkin croissant-taikinaa, koska huomenna darrassa tää saattais räjäyttää tajunnan vielä paremmin kun tänään :D

    Tuu kertoon mitä tykkäsit!! JEE.

    VastaaPoista
  3. Aijai. Ajattele jos tonne panis viel pekonii. Tuun HETI huomenna kertoo mitä tykkäsin.

    VastaaPoista
  4. Haha :D No kuule mä ajattelen ja voin täysin uskoa, että kyllä toimii!
    (ps. kävin kaupassa, hihiiiii)

    VastaaPoista