sunnuntaina

YOGUFRUTTI

RiisiFrutin jogurttinen kaksoissisko ja molen ihan koukussa!
Paljon parempaa, kun normaali. Ja mikä parasta, tääkin (pitää) kannattaa tehdä illalla valmiiks, niin maut saa kunnolla syventyä eikä aamulla tarvii kun avata jääkaapin ovi!

JOGURTTINEN RIISIFRUTTI:



Riisipuuro:
1,5 dl Partaäijä-jogurttia
1 dl puuroriisiä
4 dl maitoa
0,5 dl sokeria
1/2 tl suolaa

Muut
1,5 dl Partaäijä-jogurttia
(1 rkl mehutiivistettä) Mä unohdin, muttei varmaan haitannut!
1 dl kuohukermaa
Iso loraus vaniljauutetta tai puolikkaan vaniljatangon siemenet (aina parempi!)
hedelmäpaloja/ hilloa/ marjoja makumieltymysten mukaan, mulla persikkaa.

Mittaa puuron aineet (paitsi suola) kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä valmiiksi. Menee sellanen puoli tuntia. Nyt lisää suola, sekoita ja anna valmiin puuron jäähtyä. Tää on siis ihan fiksua tehdä ajoissa valmiiks.

Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita partaäijä, (mehutiiviste) ja vaniljauute ja kääntele sekaan kermavaahto. Yhdistä kylmäks jäähtyneen puuron kanssa ja paa jääkaappiin nukkumaan.
Aamulla kippaa sekaan mieleises hedelmät, marjat, mitkä ikinä ja homma o valamis!

Ps. Jos laittaa mehutiivistettä, niin kannattaa varmaan miettiä se yhteen sen kanssa millä 'lisukkeella' syö, jottei tuu mitään ihan tajutonta sekamakua. Siis niinkun marjojen kanssa jotain punaista mehua, sitrushedelmien kanssa keltasta ja silleen.. Mutta emmätiedä, mä vaan ajattelin että ehkä kannattaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti