perjantaina

JAUHOTTOMAT KAURA, RAEJUUSTO & BANAANI PANNARIT

Valkoiset jauhot ja sokeri - ei todellakaan mitään nounou-kamaa mun keittiössä, mutta kokeilimpa laiskuuksissani tälläsiä mihin ei kumpiakaan tule ja teen ehdottomasti uudestaankin. Ei juurikaan tiskiä, ei jauhoja pitkinpoikin ja koko hommaan meni about 15 minuuttia.

YYBERHELPOT JA NOPEET KAURAJUUSTOBANAANIPANNARIT:
( 6kpl, kämmenenkokoisia, pulleita pannareita )1 kuppi kaurahiutaleita
1/2 kuppia raejuustoa
2 kananmunaa
1 tl rommi- tai vanilja-aromia, your call. Mä panin kumpaakin! :)
pieni banaani

Paa kaikki nämä vähät aineet blenderiin ja hurauta sekaisin. Paista voissa pannareita, lorota päälle h y v i n avokätisesti vaahterasiirappia ja tuoreita pensasmustikoita! Oh, so simple.

(toinen melkein samanlainen kuva, kunnen osannut päättää kumpi on kivempi)

6 kommenttia:

 1. Oliko sulla nämä kuppimitat 2,4 dl vai kahvikuppi eli 1,5 dl? Tiedätkö muuten mistä voisi löytää mittakippoina esimerkiksi 1 ja 1/2 kuppia?

  VastaaPoista
 2. Kuppi = 2,4 dl. Hölmönä unohdan lähes aina siitä mainita, kun itse niin harvoin käytän desimittaa ja usein oon liian laiska muuntamaan niitä kuppeja tänne deseiks :)
  Ja oman mittani ostin Prismasta. Myös Stockalla ja Sokoksella oon nähnyt myynnissä ja sitten on noissa kokkipuodeissa ja muissa..

  VastaaPoista
 3. Mä muistelinkin että sulla oli amerikkalaiset kupit käytössä ja kokeilin näitä. Ihana banaanin tuoksu, mutta sain niistä aikaan melko terveyspannarin näköisiä ja myös -makuisia, tuli meinaan jotenkin kuituisia tai jauhoisia tai jotain :D. Taikina seisoi ennen paistamista sen aikaa kun tein smoothiet, ehkä ei olisi pitänyt seisottaa?

  VastaaPoista
 4. Hei vastasin sulle sun omaan blogiin (jonka läsnäolon tajusin västä tänään, oon hölmö!)
  'Seisottamisella' mä en usko olevan merkitystä vaan just lähinnä aineiden 'laadussa' ja koossa.. Mutta tiedä sitten, emmä tajuu mistään mitään, mä vaan teen :D

  VastaaPoista
 5. Kiitos ihanasta ohjeesta. Oli hyviä!

  VastaaPoista
 6. Aika mielenkiintoinen ohje. Minulla ei ollut mitään aromia kaapissa, joten jätin sen pois. Lopputulos olikin vähän ikävän mauton. Pitää kokeilla uudestaan aromin kanssa.

  VastaaPoista