keskiviikkona

TAHINIPANNARIT

No nyt ei enää helpommaks mene! Eikä ihan hirveesti terveellisemmäksikään, jos nyt sellaset asiat sattuu kovasti kinostamaan. Karppaajat käy jo varmaan kuumana, koska jauhoja zero!
Kolme ainesosaa plus kaneli ja son siinä.

TAHINIPANNARIT:
( 6 kpl )



1 banaani (mitä kypsempi, sen makeampi!)
2 rkl tahinia
2 kananmunaa
kanelia

Heitä kamat blenderiin ja viiden sekunnin päästä sulla on taikina valmis. Tai muussaa banaani ja sekoita loppujen aineiden kanssa taikinaks käsipeleillä.
Paista voissa miedolla lämmöllä pannareiksi ja nautiskele lämpimänä.

Helppoa? No on!
Hyvää? No sellasenaan aika mauttomia, johtuen ehkä myös siitä, että mulla oli aika raaka banaani. Mutta kun pino hukutettiin vaahterasiirappiin, banaaneihin ja seesaminsiemeniin, niin kyllä oli hyvää!
Jos ei oo vaahterasiirappia (tai jotain muuta makeeta) lisäks, niin pieni sokerilisä taikinaan saattais olla aika hyvä mä luulen.
Koostumukselle plussat!

9 kommenttia:

  1. Ihan liian helppoa :) Taidan heti tehdä huomenna.

    VastaaPoista
  2. Eiks karpppaus oo hiilarien vähentämistä? Jauhoja ehkä zero mutta banaania taikinaan ja lettujen päälle siirappia, ja ehkä itse taikinaankin sokeria?

    VastaaPoista
  3. Merikukka, TEE! Kerro mitä tykkäsit!

    Perttu, joo totta puhut. Mä en ymmärrä tosta karppaushöpinästä juuri mitään, mutta kyllä mä uskon, että lisäämättä sitä vaahterasiirappia päälle tai sokeria taikinaan, nää on kuitenkin vähempi hiilarisia, kun jauhoista duunatut. Sitä ehkä tarkoitin. Kunhan höpisin. Ei tää oo niin vakavaa..

    VastaaPoista
  4. Hei! Mihin oot kadonnut? Kaipaan inspiraatiota pahemmin kuin koskaan näihin syysaamuihin... Pliiiis tule jo takaisin ihanine resepteinesi :)

    VastaaPoista
  5. ^ihana kommentti, kiitos. Oon edelleen hengissä ja tulevana viikonloppuna aion panostaa aamiaisiin! Viimeajat on menneet lähinnä puolenpäivän heräämisiin ja suoraan lounaaseen.
    Mutta reseptejä on joku sata ja nyt taas niskasta kiinni ja kokkaamaan!

    VastaaPoista
  6. Tein kyllä näitä ja olivat ihan huippuhyviä! Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
  7. Neat, kiva että dikkasit. Ite tein kanssa uudestaan pari päivää sitten ja on noi kyllä hyviä ja helppoja!

    VastaaPoista
  8. Mun massu on pistänyt sopimuksen kokonaan irti vehnän kans, ja niinpä tulin mun lemppariherkkusivustolle etsimään lisää hyviä lemppariherkkuja. Näitä tehdään viikonloppuna, jee!

    (Olispa muuten huippukiva, jos sulla olis tägeissä gluteeniton - taitaa kyllä olla liikaa pyydetty lisätä se kaikkiin entisiin resetteihin)

    VastaaPoista
  9. Hei kuule, ei lainkaan liikaa pyydetty. Muutenkin mulla on korvan takana muhinut ajatuksia erilaisista gluteenittomista jutuista, joita koitan toteuttaa asap. Siispä tottakai voi ne erotella. Hyvä idea (kiitos) ja vielä parempi idea tehdä viikonloppuna! Muistakaa kaikki herkulliset ja aivan-liian-sokerit päälliset ja onni on taattu!

    VastaaPoista