Aina ei pidä alkaa heti aamusta pärskimään jauhojen seassa saadakseen höyryäviä vohveleita. Ota vapaus muuttaa mausteita, kokeilemaan eri leipiä ja oheishärpäkkeitä. Omiini sukelsi tänä aamuna Vaasan täysjyväviipaleita ja kermavaahtoa. WORKING!
4-6 palaa leipää
2 rkl voisulaa
1 muikkelis muna.
1/2 kuppia maitoa/kermaa. The richer the better!
ripaus suolaa( +muskottia, optional! )
iso tujaus vaniljasokeria+kanelia!
Yhdistä kaikki ainekset leipiä lukuunottamatta. Kannattaa käyttää sopivan suurta astiaa, sillä seuraavaksi neuvon dippaamaan leipäviipaleita taikinassa ja heittämään ne kuumalle, hyvin öljytylle vohveliraudalle. Odottele ruskistumista, poista raudasta, kuorruta vaniljajäätelöllä/kastikkeella/hillolla+kermaaahdolla/marjoilla, MILLÄ VAIN - Sky is your limit.
ENJOY YOUR HEART OUT!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti