Porkkanakakku on taivaallista, varsinkin se ihana tuorejuustomömmö siinä päällä! Tälläkertaa kakku muuttui muffinsseiksi ja tuorejuusto pääsi piiloon muffinssien sisään. Näinollen sitä saa makunystyröilleen joka puraisulla, lopputulos - BUENO!
Toimi näin:
MIKSAA YHDESSÄ KULHOSSA
1,5 kuppia jauhoja
1tl leivinjauhetta
1,5tl soodaa
1tl kanelia ja muskottipähkinää, kutakin.
1 kuppi sokeria
TOISESSA KULHOSSA SEKOITA
3 munaa
2/3 kuppia öljyä
1,5 kuppia porkkanaraastetta
0,5 kuppia pähkinärouhetta
-Tässä vaiheessa yhdistä nämä-
KOLMANNESSA KULHOSSA YHDISTÄ
200g tuorejuustoa
1 munankeltuainen
1tl vaniljasokeria
2rkl sokeria
Kaada taikinaa muffinssivuokiin vähän alle puolenvälin. Tiputa keskelle pallo tuorejuustoa. Päälle kaada vähän lisää taikinaa.
Paista uunissa 175asteessa jotakuinkin 20minuuttia.
Note to self: Älä syö kuumana, jos haluat pitää kielesi kunnossa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti