pannkakan har ingen, men den är glad ändå"
Vähän enemmän aikaa ottavat, mutta ehdottomasti (vaikka kuus kertaa päivässä) tekemisen arvoiset!! Aina kun tyyppaa onnistuneesti jotain uutta, tulee sellanen joojoo, näistä tuli lempparit! Ja mä teen sen taas. Vähän ihan itkettää, kun niin hyviä olivat.
( n. 12 kpl )
3g kuivahiivaa
2,5dl maitoa
2rkl sokeria
200g jauhoja
1 kananmuna
rimpautus suolaa
öljyä paistamiseen
Sekoita hiiva ja sokeri lämpimään maitoon ja jätä lämpimään paikkaan 'aktivoituun' about vartiksi.
Sen jälkeen lisää kananmuna, jauhot ja suola ja anna taikinan turvota vielä puoli tuntia. Älä ihmettele, taikinan on normaalia olla paksua.
Paista aika kuumassa, runsaassa öljyssä, reilu rkl/ pannari ja anna talouspaperin imasta valmiista ylimääräset öljyt pois. Pöllytä tomusokerilla, syö kuumana. Tarjoo lisäksi vaikka sokerista ja mansikoista keiteltyä asiaa..
Jee! Sää oot palannut!
VastaaPoistaHaha, joo mää yritän ainakin kovasti.
VastaaPoista