keskiviikkona

RITARIT UUNISSA!

Jos jostain ihmeenkumman syystä voissa paistaminen pelottaa, voi köyhiä/ kivasti toimeentulevia/ rikkaita ritareita duunaa myös uunissa ja niistä tulee aikamelkeen yhtä hyviä. Tai ehkä ihan yhtäkin hyviä. Erilaisia. HYVIÄ!

UUNITETUT RITARIT:



200g tuorejuustoa
3 kananmunaa
2,4dl maitoa
1tl vaniljauutetta
½tl kanelia
0,5dl vaahterasiirappia (+lisää tarjoolle)
6 paksuhkoa viipaletta Ranskanleipää
tomusokeria (kaunistamiseen ja tietty 'mausteeksi')

Vispaa sähkövatkaimella sekasin ja pehmeeksi tuorejuusto.
Lisää kananmunat, maito, siirappi, vanilja ja kaneli. Oikeen kunnolla annat mennä.
Dippaa leivät tässä seoksessa ja paa ne vuokaan. Kaada ylijäänyt seos vuokaan leipien päälle ja paa koko homma VÄHINTÄÄN tunniksi jääkaappiin. Mitä pitempään, sen parempi, eli parasta tehdä tää vaihe jo illalla!
Aamulla laita uuni lämpeämään 225℃. Nosta maitoseosta imeskelleet leipäviipaleet leivinpaperoidun uunipellin päälle ja paista 〜 20 minuuttia, kääntäen leipiä kerran paistamisen aikana.

Paa nätisti tarjolle tomusokerin, vaahterasiirapin ja ihanien hedelmien kanssa. Nauti ihan parhaitten tyyppien kanssa parvekkeella AURINKOKYLVYSSÄ!! Kesä, whoopwhooooooop!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti