Paljon parempaa, kun normaali. Ja mikä parasta, tääkin
JOGURTTINEN RIISIFRUTTI:
Riisipuuro:
1,5 dl Partaäijä-jogurttia
1 dl puuroriisiä
4 dl maitoa
0,5 dl sokeria
1/2 tl suolaa
Muut
1,5 dl Partaäijä-jogurttia
(1 rkl mehutiivistettä) Mä unohdin, muttei varmaan haitannut!
1 dl kuohukermaa
Iso loraus vaniljauutetta tai puolikkaan vaniljatangon siemenet (aina parempi!)
hedelmäpaloja/ hilloa/ marjoja makumieltymysten mukaan, mulla persikkaa.
Mittaa puuron aineet (paitsi suola) kattilaan ja keitä miedolla lämmöllä valmiiksi. Menee sellanen puoli tuntia. Nyt lisää suola, sekoita ja anna valmiin puuron jäähtyä. Tää on siis ihan fiksua tehdä ajoissa valmiiks.
Vatkaa kerma kovaksi vaahdoksi. Sekoita partaäijä, (mehutiiviste) ja vaniljauute ja kääntele sekaan kermavaahto. Yhdistä kylmäks jäähtyneen puuron kanssa ja paa jääkaappiin nukkumaan.
Aamulla kippaa sekaan mieleises hedelmät, marjat, mitkä ikinä ja homma o valamis!
Ps. Jos laittaa mehutiivistettä, niin kannattaa varmaan miettiä se yhteen sen kanssa millä 'lisukkeella' syö, jottei tuu mitään ihan tajutonta sekamakua. Siis niinkun marjojen kanssa jotain punaista mehua, sitrushedelmien kanssa keltasta ja silleen.. Mutta emmätiedä, mä vaan ajattelin että ehkä kannattaa :)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti