torstaina

EGUPAISTOS LEIPÄKUUTIOILLA

Kananmunat tavalla tai toisella paahtoleivän kanssa on aika yleinen aamiainen mun kodissa. Nyt ne hyppäs kaikki samaan pannuun ja siitä tuli hurjan jees. Paahtamalla leipä ennakkoon, se pysyy ihanan rapeena lopputuloksessa!

KAIK-YHES-KOOS-FRITTATA:
( ainakin neljälle )



4 kananmunaa
loraus maitoa
2 rkl parmesanjuustoa
suolaa, pippuria
kourallinen parsakaalin nuppuja
puolikas sipuli silputtuna
6 kuutiota pakastepinaattia
2 palaa paahtoleipää rapeeks paahdettuna
2 viipaletta cheddar juustoa leikattuna pieniks neliöiksi.

Paa uunin grillivastukset kuumenemaan, kuutioi valmiiks paahdetut paahtoleipäpalat.
Riko kulhoon kananmunat, lisää maito, mausteet ja parmesan. Sekoita.
Kuullota paistinpannulla sipuli, parsakaali ja pinaatti, kunnes ne on pehmeitä. Kaada ne kananmunien sekaan samoin kun leipäpalat, pyöräytä koko homma sekasin ja kippaa takasin paistinpannulle. Anna pohjan ruskistua ja kun alkaa näyttää hyvältä, lisää juustopalat pintaan ja kypsennä loppuun uunissa grillivastusten alla (about 7-8min.)



Kevyemmän saa korvaamalla kokonaisia kananmunia pelkillä valkuaisilla, mut kuka haluu keventää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti