maanantaina

RAEJUUSTOPANNARIT

Hattarapannarit tai pilvipannarit. Tai mun lemppari - HÖTTÖSET!
Kuin ihanaa ilmaa olis syönyt näitä syödessä. Kevyitä, ihania ja sydäntälämmittäviä ja raejuusto oli just silleen ministi venyvää.
Jos haluu suun makeeks, kannattaa valita lisukkeeks kaikkea supersokerista, koska näissähän itsessään ei oo sokeria lainkaan. Omasta mielestä sulatetut mansikat ja ihan skidi rimpsaus tomusokeria oli oikeen rokidirock!

HÖTTÖSET:
( 12 kpl )



6 kananmunaa
1 rkl vaniljauutetta
3,5 dl raejuustoa
1,2 dl jauhoja
öljyä paistamiseen

Erottele kananmunat. Vispaa valkuaiset keskipehmeeks vaahdoksi. Vispaa toisessa kulhossa keltuaisia sen aikaa, että väri alkaa muuttua vaaleammaksi. Lisää vaniljauute ja raejuusto, sekoita. Lisää vielä jauhot.
Yhdistä keltuaisjuttu valkuaisiin ihan varovasti käännellen, jotta koostumus pysyy ilmavana.
Paista pannareita öljyssä miedolla lämmöllä kärsivällisesti, koska nää on niin ilmavia, että liian kuuma pannu vaan polttaa pinnat ja jättää sisältä ihan raa'aks.
Syö lämpimänä lempparijuttujen kanssa!

5 kommenttia:

  1. Testattu! Ostin työkaverilta monta laatikkoa luomumunia ja tähän niitä sai tuhottua monta.. mutta siitä syystä ne muistuttikin hitusen enemmän paistettua munaa kuin pannaria. Ainakin jos erehtyi pinoamaan paistamisen ajaksi ja ehtivät sen vuoksi vähän lässähtää.

    Voisin sanoa että tekisin toistekkin, mutta en sano kun tää sun blogi on niin täynnä muutakin kokeiltavaa :D

    VastaaPoista
  2. Hahaa, edes sä siis hyödyt siitä, että mulla on menossa tällänen kuivakausi ruoanlaiton kanssa. Ei tuu mitään uusia houkutuksia :)

    Mutta siis tosiaan nää on joo aika 'munasia' mut siks just pitää vaan olla ihan sikana siirappia ja makeita juttuja joilla peittää koko pannaripinon :)

    VastaaPoista
  3. Todellakin hyödyn siitä.. enhän mä muuten tätä menoa pääse koskaan penkomaan noita vanhempia ohjeita :D

    VastaaPoista
  4. Tuli tehtyä näitä. Tein näistä suolaisen version ja laitoin pekonia pannukakkuihin. Ihan hyvä lopputulos, tosin jäin pohtimaan sitä missä vaiheessa pannukakku muuttuuu munakkaaksi. Nyt nimittäen mentiin aika harmaalla alueella.

    Paistamiseen meni kyllä ihan hirvittävän kauan aikaa.

    VastaaPoista
  5. Totta Eini. Mutta just kaikella oheishärpäkkeellä pystyy vetää sen suunnan mitä nää on. Tai jotain :) Mutta kiva, että kokeilit ja kerroit!

    VastaaPoista