tiistaina

'CROISSANT CHEESECAKE'

Molen vielä tässä maailmassa, mutta niin kesässä ettei uuni oo lämmennyt aikoihin. Paitsi eilen.
Tästä paholaisesta se alkoi.



VOISARVIJUUSTOKAKKU:



1 prk croissant taikinaa
400g tuorejuustoa
1dl tomusokeria
1dl vaniljakreemijauhetta
1tl vaniljauutetta
1tl kanelia
1rkl sokeria
100g voisulaa

Öljyä leipävuoka. Avaa croissant purkki, puolita se ja nipistä kiinni ne katkoskohdat. Laita toinen puolikas vuoan pohjalle.
Vatkaa tuorejuusto, tomusokeri, vaniljakreemijauhe ja vaniljauute sekaisin ja kaada vuokaan. Laita päälle toinen puolikas taikinaa, kaada päälle voisula ja yhdistetty sokeri ja kaneli. Paista 175 asteisessa uunissa about puoli tuntia. Anna jäähtyä kunnolla jääkaapissa ennen tuhoamista!



Löysää ja hyvää :)

5 kommenttia:

  1. Toi näyttää niiiiin hyvältä että sitä on pakko testata viikonloppuna!! (Ja mä tulen niiiiin lihomaan monta kiloa loman aikana kun testailen näitä reseptejä :D)

    VastaaPoista
  2. Oon seurannu tätä blogia kauan ja yhden todella huonon puolen olen löytäny... Että lihoo :D Aivan mahtavia reseptejä ! :)

    VastaaPoista
  3. Haha, antakaa palaa vaan - pari uutta pelastusrengasta voi säästää teidät hukkumiselta :D Ja tulkaa kertomaan miltä maistui!

    VastaaPoista
  4. Uu, voisarvijuustokakku kuulostaa pahuksen herkulliselta! Tein itsekin ekaa kertaa tuosta tötteröstä croissantteja tuossa taannoin, olivat ihan ok muttei niistä voi edes puhua samana päivänä oikeiden voisarvien kanssa. Juustokakkuun sopinee oikein kivasti! :)

    VastaaPoista
  5. Jees, mä oon kanssa tullut siihen tulokseen, että toi on ihan ok kamaa kaikkeen muuhun paitsi itse croissantteihin!
    Pitäiskin alkaa miettimään taas jotain uutta..

    VastaaPoista