lauantaina

TOFU-COUSCOUS-SALAATTI

Paljon on syitä miksi täällä internetmaailmassa on mun osalta ollut hiljaista ja se yks suurin - kuten varmaan monelle muullekkin - syy on ollut nää ihanat helteet. Ravinto on ollut vaan kylmää, jäätelöä, kylmää, smoothieita, kylmiä salaatteja ja silleen. No mutta sitten tuli tehtyä maailman paras salaatti ja se pitää nyt laittaa maailmalle!

FIESTASALLAAAD:
(aikamoinen kulhollinen)



2,5 dl kasvislientä
3 dl täysjyvä-couscousia
150 g pakastepinaattia
1 pkt marinoitua tofua
1 rs kirsikkatomaatteja
1 keskikokoinen kesäkurpitsa
1 iso punasipuli
1 pss pakasteparsakaalia
öljyä, suolaa, pippuria
vajaa tölkillinen aurinkokuivattuja tomaatteja
200 g suolattuja cashewpähkinöitä

Paa uuni lämpeemään 200 asteeseen. Puolita kirsikkatomaatit, lohko sipuli, avaa pakasteparsapussi ja kuutioi kesäkurpitsa. heitä koko setti pellille, ruiski päälle (avocado)öljyä, suolaa ja pippuria. Paahda uunissa about 30 minuuttia, kääntäen kasvksia kerran puolessa välissä.




Kuumenna kasvisliemi ja siihen lisätty pinaatti kiehuvaksi. Ota levyltä, lisää couscous, heitä kansi päälle ja anna turvota.



Kuutioi tofu sokeripalan kokoisiksi kuutioiksi ja ruskista ne pannulla öljyssä.
Saksi aurinkokuivatut tomaatit pieniksi.
Sitten vaan couscous haarukalla irtonaiseksi (kantsii lorottaa sekaan pikkasen jotain ihanaa öljyä!). Mukaan pähkinät, ak-tomaatit, tofut ja ainakin vähän jäähtyneet kasvikset ja homma o valmis.

Seuraavana päivänä, kun maut on imeytyneet toisiinsa silleen kun vastarakastuneet, tää salaatti on ruogasmista!! (psst - määkin oon vähän lipsahtanut tonne rakkauden poluille ja silloinhan ei pysty muutenkaan syömään melkein mitään, kikakika)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti