sunnuntaina

TÄYDELLISEN RIISIPUURON SALAISUUDET

Ennen olin hölmöläinen ja poltin jokaisen "rasvatonmaito-riisipuuroni" hellalla mustaksi. Nyt oon mummirakkaani neuvoja kuunteleva vanha ja viisas neiti ja teen jutut niinkun ne on aina ennenkin tehty. Eli. Riisipuuro.

1. PUNAINEN MAITO! Ei mitn kevytpaskaa. Ei missäännimessä.
2. VANHA KUNNON KUOHUKERMA! Kun riisipussin kyljessä kehotetaan laittaa 1.4dl maitoa, minä heittäydyn läskiksi(!!) ja laitan litran maitoa ja 4dl kermaa.
3. UUNI! Ei mitään turhaa hellalla kökkimistä ja pohjaanpolttelua. Kamat sekasin, uuniin (175c), pari hämmennyskertaa ekan tunnin sisään, kansi päälle, toinen tunti rauhassa, SITTEN VASTA SUOLA!! Jos sen suolan menee sekottamaan joukkoon heti kättelyssä, se jotenkin rakeutuu se koostumus(?). Ainakin allekirjoittaneen mielestä.
No mutta sitten antaa hetken vetäytyä ja käy kimppuun. Tässä kohtaa toivoo, ettei tarvii lähteä koko päivänä mihinkään, koska kahden pienen tytön voimin vedettiin koko setti huiviin pienessä dagen efterissä ja seuraavat tunnit meni totisesti voivotellessa! Mitään kylkiäisiä puuro ei kaipaa. Eli raakana nassuun ystäväiset.


(ihana kännykkäkamerarävellys - yök!)

Tää nyt oli tällänen väli-spiikki, jotta sain syyn tulla ilmoittamaan uuden kuvauslaatikkoni ensiviikkoisesta saapumisesta ja sitten aletaan taas tositoimiin. Luvassa varmasti paljon epäterveellistä, mutta myös jotain ihan terveellisiäkin juttuja! Voih ja munakkaita ja muita munaruokia! Oon menettänyt sydämeni munille :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti