lauantaina

TAPAUS TAPAS

Oi Espanja, oi Espanja, tuo tapasten ihana maa.
Eilen vietettiin kavereitten kanssa pientä tapas/ lötköilyiltaa ja tässä vähän todistusaineistoa ruokapöydästä.

Artisokkaa, täytettyjä oliiveja ja aurinkokuivattua tomaattia. mmm.


LOHIRULLAT: kylmäsavulohen sisällä mömmöä, josta löytyy tuorejuustoa, avocadoa, sitruunanmehua, tilliä ja mustapippuria.


Levähtäneet, mutta tuhannen herkulliset FETASIENET: Tuoreiden herkkusienien täytteenä mömmö, jossa fetamurua, smetanaa, persiljaa ja pippuria. Päälle juustoraastetta ja uuniin 175 asteeseen n. 20 minuuttia.


SALAATTI: kirsikkatomaatteja, punasipulia, kiinalaisia valkosipulinvarsia, minimozzarellapalloja, avocadoöljyä, suolaa ja pippuria.


Lihaihmiset sai jotain ällöjä makkaroita. Otin ekan mikä käteen osui ja oli alennuksessa, joten sen tarkemmin en osaa näistä sanoa. Paitsi oikeessa ylänurkassa makaa Kasvisgallerian porkkana-kasvisleikkeleet, jotka on oikeesti aika hyviä ainakin leivällä!


Lisäksi oli vielä ainakin valkosipulileipää, pinaatti- ja kasvis"kinkku"munakasta, paistettuja mausteisia perunoita ja majoneesidippiä. Olikohan muuta? No kuitenkin, näistä unohtui räpsiä todistusaineistoa, mutta ehkä joskus sitten, kun uusitaan tällänen ilta. Varmasti pian siis, oli niin ihania ruokia!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti