sunnuntaina

KURPITSAPANNARIT

Mä arvasin, että tänäkin vuonna vappupäivän ravintola löytyy mun kotiosoitteesta. Eikä siinä mitään, otan sen pestin aina mieluisasti vastaan ja kävinkin jo hyvissä ajoin ennen vappua Behnfordsilla ostoksilla.

Kurpitsapurkista jäi vielä puolet pakkaseen odottamaan seuraavaa kertaa, eikä sitä totisesti odotella kauaa!! Nää oli ihanan kuohkeita ja ilmavia ja täydellisen mausteisia. Tosin maku toi väkisinkin mieleen joulun, mutta mikä ettei - vappu ja joulu samana päivänä!

PUMPKIN PANCAKES:
12kpl



3 dl jauhoja
2 rkl sokeria
2 tl leivinjauhetta
1 tl kanelia
1/2 tl inkivääriä
1/2 tl suolaa
1/8 tl muskottia
rimpsaus neilikkaa
2,4 dl maitoa
6 rkl kurpitsasosetta
2 rkl voisulaa
1 kananmuna
1 dl pähkinärouhetta

Yhdistä kaikki kuivat aineet yhdessä ja kosteat aineet toisessa kulhossa. Laita paistinpannu lämpeämään keskilämmölle.
Kippaa kosteat aineet kuiviin ja kääntele ihan rauhallisesti vain sekasin ja ala paisteleen.

Tarkempia paisto-ohjeitahan löytyy täältä.

Pidä valmiita pannareita 100 asteisessa uunissa, jotta saat nauttia niitä lämpimänä.
Hanki kunnollista vaahterasiirappia, eikä mitään Pirkka-roskaa. Niissä oikeesti on isoja eroja!
Niin, äläkä y h t ä ä n säästele sen käytön kanssa!

MAKEETA VAPPUPÄIVÄÄ ☼ ☂ ♥〪〫〬 ♬ ♪

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti