sunnuntaina

BREKKIS TO GO



Leikkasin pyöreällä muotilla pehmopalat -leivästä muffinssivuokien koloihin pohjat (6kpl). Päälle raastoin cheddaria ja pilkoin parsakaalia. Sekoitin kulhossa 2 kananmunaa ja kermapurkin jämät (about 1,5dl uskoisin) ja maustoin sen persiljalla, ruohosipulilla, aromisuolalla ja mustapippurilla. Tämän seoksen kaadoin leipäjuttujen päälle ja kypsensin uunissa 175℃ n. 20minuuttia. Sillä aikaa jauhoin ylijäämä leipäriekaleista leivänmuruja, käänsin uuniin grillivastuksen päälle, kippaSin jokaisen 'muffinssin' päälle vähän leivänmuruja ja pikkasen lisää cheddaria ja paahdoin pintaan pienen rapeen rusketuksen. Yam.
Tuotokset bentoboksiin ja ulos nauttimaan ihanasta pääsiäisauringosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti