sunnuntai

KANELIMURUISET BANAANIMUFFINSSIT

Kahvin kanssa illalla ja kahvin kanssa aamulla.
Kahvin kanssa kaikkialla!



BANAANIMUFFINSSIT:
( 12 kpl )

3.7 dl jauhoja
1/2 tl kanelia
3/4 tl soodaa
3/4 tl leivinjauhetta
ihan skidi ripaus suolaa
1.2 dl sokeria
6 rkl huoneenlämpöistä voita
1 kananmuna
2 isoa, kypsää banaania, muussattuna
3 rkl maitorahkaa

MURU:

1 rkl kanelia
0.5 dl fariinisokeria
1.5 dl suklaata pienehköinä paloina
1 dl pähkinöitä pienittynä

Lämmitä uuni 225-asteeseen.
Yhdistä ensin murusotkun ainekset yhteen kippoon. Jätä odotteleen.
Sekoita kaikki muffinssitaikinan kuivat aineet yhdessä kulhossa ja toisessa vaahdota kunnolla sähkövatkainta käyttäen kananmuna, voi ja sokeri. Lisää tähän seokseen muhjatut banaanit ja maitorahka, jatka vispaamista hetki. Nyt kippaa mukaan kuivat aineet ja kääntele (nuolijan kanssa) sekaisin. Älä siis vatkaa enää.
Jaa taikinaa 1rkl / muffinssivuoka, jonka päälle 1rkl murusotkua ja taas 1 rkl taikinaa ja vikaks loput murut.
Paa uuniin sinne 225-asteeseen 5 minuutiksi. Laske lämpö 175-asteeseen ja jatka kypsennystä n. 13-15 minuuttia.
Tässä välissä tulille parhaat kahvit ja kohta pöytään!


tunnelmakuvia





1 kommentti:

  1. Ehkä tyhmä kysymys, mutta ootko askarrellut ite noi muffinssivuoat vai saako tommosia valmiina jostain? Nättejä, tulee ihan kahvilavibat!

    VastaaPoista