maanantaina

APPELSIINISUKLAAPANNARIT

Sain eilen kunniavieraan aamiaiselle, nimittäin äidin!
Äidin lempparisuklaa on Fazerina, joten tytär yritti ja niin olivat herkullisen makuisia, kuin näköisiäkin! (Tosin nää pannarikuvat näyttää kyllä aina ihan samalta varsinkin näin talvella, kun luonnonvaloa tähän mun koppiin ei tule niin mistään..)

FAZUPANNARIT:



1.5C jauhoja
2rkl kaakaojauhetta
2rkl sokeria
2tl leivinjauhetta
3/4tl soodaa
1 kananmuna
1/2C appelsiinimehua
1/2C maitoa
1/4C karkeasti rouhittua (Fazerina)suklaata
1 appelsiinin kuoriraaste

Kulho 1. yhteen jauhot, jauheet, sokerit ja soodat.
Kulho 2. yhteen kananmuna, mehu ja maito.
Kulho 1. ja kulho 2. kamat yhteen ja vikaks suklaarouhe ja appelsiinin kuoriraaste.

Kaikkein ilmavimpien ja ihanimpien pannareiden salaisuus on kärsivällisyys!!
Joskus mä hätiköin ja häslään - alan tekemään joko liian kylmällä tai kuumalla pannulla ja energiapäissäni vispaan taikinaakin kuin hullu. Siispä paistellessasi pannareita varaa aikaa, sopiva lämpö (omassa hellassa on tehot 1-9 ja paras lämpötila on siinä kutosen paikkeilla), sekoita ainekset ihan vaan just-ja-just - sellasia epämääräisiä jauhomöykkyjä saa jäädä! Siinä vaiheessa, kun pannarin reunat alkaa oleen sellasia vähän "kuplivia" ja "reikäsiä" niin on aika kääntää..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti